Selecteer een pagina

Diensten

Vrijwel altijd is de bouw van een nieuw bedrijfspand of woning een belangrijke stap in de toekomst. Bij Visions Wouw kunt u terecht voor veel verschillende werkzaamheden.

Verbouwen
Aanbouwen
Klussen
Renovatie projecten
CV installaties
Gawalo

Badkamers
Keukens
Stucwerk
Tegelwerken
Systeemwanden en plafonds
Laminaatvloeren

Timmerwerk
Metselwerk
Voegwerk
Schilderwerken
Behangwerken
Gevels
Dakwerken

Salvage
Storm-,
inbraak-,
water-,
brandschade 
In veiligheid brengen
van kostbaarheden
of kostbare inboedel
en het opslaan hiervan.

Kunstof/hout kozijnen
Houtrot behandelingen
Onderhoud
Vochtproblemen
Lekkages
Storingen
Elektrische installatietechniek

Rieten daken
Nieuwbouw
Renovatie
Onderhoud

N

Wij nemen het volledige project aan, van A tot Z

N

Wij staan garant voor alle uit te voeren werkzaamheden

N

Wij werken volgens een strakke planning

Visions heeft mij geholpen met het herstellen van mijn dak en het renoveren van de lekkage-schade in diverse kamers. Ze zijn heel snel en leveren goed werk. Steven helpt waar dat mogelijk is en denkt mee over oplossingen. Hij doet altijd wat hij zegt, komt zijn afspraken na.

Arja

dak reparatie , Etten-Leur

IMG_20160722_124952 Visions heeft ons jaren 30 huis overal geschilderd, dakgoten voorzien van epdm, dakpannen vervangen en overige herstelwerkzaamheden verricht. Klant is hier nog koning en beloftes worden nagekomen, eerlijke harde werkers. Wij zijn al jaren tevreden over de manier van werken en het eindresultaat, topbedrijf!

Kooren

Schilderwerk, timmerwerk, gevel en dak, Bergen op Zoom

Visions heeft het huis keurig leeggeruimd. Bruikbare spullen zijn opgehaald voor hergebruik. Het is ongelooflijk dat ze deze klus op zo’n korte termijn hebben geklaard, waardoor wij het huis op tijd konden opleveren aan de verhuurder.

Marianne

Leegruimen woonhuis, Etten-Leur

Visions heeft bij mij de schuur en schutting afgebroken, klimop en wortels uit de grond verwijderd, schoorsteen afgebroken en netjes afgedekt. Alles wordt uit handen genomen, zeer betrouwbaar en netjes en beleefd personeel. Omdat het werk tegenzat i.v.m veel beton en wortels in de grond hebben ze aan een stuk door zonder pauze gewerkt van 8.00 tot 18.30 uur. Prijs/kwaliteit is perfect!. heb nu Visons opdracht gegeven de hele buitenboel te schilderen en de gevel te renoveren. Top bedrijf!

Hennie

slopen en afgraven, Roosendaal

Visions Wouw
Borchwerf 9a
4704 RG Roosendaal
visionswouw@hotmail.com
+31 (0)6 120 85349